Personvernerklæring for grieghallen.no

Denne personvernerklæringen gjelder for Grieghallen AS sin behandling av dine personopplysninger.

Grieghallen AS (org.nr. 920 945 554) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som innhentes om deg av oss.

Personopplysninger er alle opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson, f.eks. navn og telefonnummer.

Denne personvernerklæringen har som formål å informere om hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor vi behandler personopplysningene og hvilke rettigheter du har overfor oss.

Hvordan personopplysninger innhentes
Grieghallen AS samler inn personopplysningene fra deg gjennom Ticketmasters billettsystem eller vår nettbutikk.

Hvilke personopplysninger som behandles
Grieghallen AS behandler følgende personopplysninger for publikum på arrangement bestilt gjennom Ticketmaster og for personer som har bestilt varer i Grieghallens nettbutikk.
- navn
- telefonnummer
- adresse
- e-postadresse

Cookies (informasjonskapsler)
Ved å tillate informasjonskapsler i din nettleser, samtykker du til at vårt nettsted kan bruke informasjonskapsler overfor deg og ditt utstyr. Informasjonskapsler er midlertidige filer som lagres på enheten din i det du besøker en nettside. Filene slettes automatisk når du lukker nettsiden

Informasjonen som registreres kan være:
• Din posisjon ved hjelp av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende.
• Din web-adferd, som for eksempel når du besøkte nettstedet sist eller data du har tastet inn tidligere.
• Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem.

Formålet med bruken av informasjonskapslene kan være:
• Analytiske formål for å forbedre nettstedets innhold, funksjonalitet og brukeropplevelse.
• Tekniske formål for å sikre at nettstedet er stabilt.
• Personlige tilpasninger for å sikre at innholdet på nettstedet er relevant for deg.
• Markedsføring ved bruk av informasjonskapsler utstedt av tredjeparter for å gi deg mer relevante annonser i andre kanaler.

Endre bruken av informasjonskapsler:
• Du kan tilpasse hvor lenge informasjonskapslene lagrer opplysninger om deg i nettleseren din. Fremgangsmåte for å endre, slette eller avvise informasjonskapsler finner du på nettvett.no.
• Vi gjør oppmerksom på at dersom du ikke samtykker til informasjonskapsler, kan du påvirke nettstedets funksjonalitet.

Grieghallen AS innhenter også personopplysninger for å administrere kundeforholdet ditt, gi praktisk informasjon om arrangementet du skal på og informasjon om kommende arrangementer, samt våre tilleggstjenester.

Behandlingsgrunnlag
Grieghallen AS sin behandling av dine personopplysninger krever rettslig behandlingsgrunnlag.

De rettslige behandlingsgrunnlagene for Grieghallen AS sin behandling er oppfyllelse av avtale og ditt samtykke jf. Personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a) og b).

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Det er frivillig å motta informasjon fra oss om kommende arrangementer og våre tilleggstjenester.

Hvordan lagres og sikres personopplysninger
For arrangement solgt gjennom Ticketmasters billettsystem lagres personopplysninger hos Ticketmaster. Ticketmaster behandler personopplysninger på vegne av Grieghallen AS og er å anse som databehandler. Det er inngått databehandleravtale med Ticketmaster som sikrer at behandlingen av dine personopplysninger skjer i samsvar med personvernregelverket.

Når slettes personopplysninger
Grieghallen AS har interne rutiner som sikrer at personopplysninger om deg blir slettet i samsvar med personvernregelverket. Grieghallen behandler dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Personopplysninger gitt i forbindelse med kjøp i Grieghallens nettbutikk slettes når det aktuelle arrangement er avsluttet.

Dersom du i forbindelse med kjøp av billetter har gitt samtykke til å bli kontaktet etter avsluttet kundeforhold, blir dine personopplysninger lagret frem til du trekker tilbake ditt samtykke. Du kan trekke tilbake ditt samtykke ved å følge denne lenken: https://www.smartsurvey.co.uk/s/YVS2T?lang=319510

Utlevering til tredjeparter
Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, med mindre det foreligger rettslig grunnlag for slik utlevering.

Databehandler
Grieghallen AS benytter i enkelte tilfeller underleverandører som behandler personopplysningene på vegne av oss (databehandler). Vi benytter kun databehandlere som har avgitt garantier for at personopplysningene ikke vil bli behandlet til annet formål enn de er innhentet for, og at behandlingen vil være i samsvar med personvernregelverket.

Rettigheter
Dersom Grieghallen AS behandler personopplysninger om deg, har du følgende rettigheter overfor oss:

1. Du kan be om informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, inkludert informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Hvor vi har hentet personopplysningene fra. Hvilke kategorier av personopplysninger vi behandler. Hvem vi utleverer personopplysningene til og hvor lenge vi lagrer dine personopplysninger. All overnevnte informasjon finner du her i denne personvernerklæringen. Du kan også be om kopi av personopplysningene som vi behandler om deg.

2. Du kan be om retting og/eller supplering av personopplysninger som vi behandler om deg.

3. Du kan protestere mot behandlingen av dine personopplysninger dersom du mener at vi ikke har rett til å behandle dine personopplysninger. I slike tilfeller kan Grieghallen AS kun fortsette behandlingen dersom vi kan vise til en berettiget interesse som veier tyngre enn dine interesser, rettigheter og friheter. Personopplysninger kan uansett behandles dersom Grieghallen AS er lovpålagt slik behandling eller dersom behandling er nødvendig for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare et rettskrav.

4. Du kan be om at personopplysninger slettes dersom nærmere vilkår er oppfylt. Grieghallen AS må etterkomme kravet med mindre vi kan påvise et rettslig grunnlag for fortsatt behandling (f.eks. behandlingen er lovpålagt).

5. Du kan be om at personopplysninger som du har gitt Grieghallen AS for behandling basert på ditt samtykke eller for å oppfylle avtale som du er part i, blir sendt til deg i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format. Du kan også be om at Grieghallen AS overfører slik informasjon til en annen behandlingsansvarlig (f.eks. en annen virksomhet).

Dersom du mener at Grieghallen AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernregelverket, har du rett til å klage til tilsynsmyndigheten som i dette tilfellet er Datatilsynet. Det gjøres ved å sende skriftlig klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon til Datatilsynet er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon til Grieghallen:

Grieghallen AS
Edvard Griegs Plass 1
5015 Bergen

Tlf. 55 21 61 00

E-post: post@grieghallen.no


Grieghallen AS innhenter personopplysninger for å oppfylle en forpliktelse som vi har påtatt overfor deg som kunde.

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Grieghallen AS samler inn og bruker personopplysninger.


Personvernerklæringen er oppdatert 04.10.2018

Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på grieghallen.no.

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

Grieghallen AS
Tlf. 55 21 61 00
Org. Nr.  920 945 554

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En ip-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Grieghallen AS benytter Google Analytics sin funksjon for å anonymisere ip.adressen før informasjonen blir lagret. Derfor kan ikke den lagrede ip-adressen bli brukt for å identifisere en enkelt bruker.

grieghallen.no lagrer følgende informasjonskapsler i nettleseren din:

Navn Leverandør Formål Utløpstid
_ga www.grieghallen.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. To år
_gid www.grieghallen.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet. 24 timer
PHPSESSID www.grieghallen.no Inneholder en unik nøkkel som webserver bruker for å kunne lagre forskjellige “states” mot brukeren, samt å kunne knytte interne lagrede data mot brukeren ved innlogging, skjemaer etc. Ett år
_hjIncludedInSample www.grieghallen.no Leveres av programvaren Hotjar som brukes til varmekart for besøkssporing. Cookien definerer om besøkende skal inkluderes i statistikken Ett år
hotjar www.grieghallen.no Brukes for å annonymt spore klikk og musbevegelser som settes sammen til et heatmap Ett år

Listen over informasjonskapsler oppdateres årlig og ble sist oppdatert 04.10.2018.

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på grieghallen.no for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:

Reservering mot google analytics

Google analytics

Grieghallen AS bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert ip-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 

Den registrertes rettigheter

Det lagres ingen identifiserbare personopplysninger på grieghallen.no. Dersom du allikevel ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.