• 23. mars 2019 kl.21:30

Led Zeppelin Masters


Bergen Live presenterer:
Led Zeppelin Masters


Vince Contarino & The Black Dog Orchestra har gjort oppsetningen Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters til noe av et fenomen. Det begynte med to utsolgte forestillinger i ærverdige Sydney Opera House, etterfulgt av en omfattende Australia-turné.

Siden den gangen har det gått slag i slag med utsolgt hallturné i England og nå står altså Norge og Bergen for tur. Musikken til Led Zeppelin er en av de mest skattede katalogene vi har. Bandet har til dags dato solgt over 200 millioner plater, et tall bare et ørlite knippe artister kan vise til.

Nå får du sjansen til å høre denne unike låtarven i en helt ny drakt. Med den karismatiske og velrenommerte sangeren Vince Contarino i front og det 35 mann sterke, The Black Dog Orchestra i ryggen får låter som ”Whole Lotta Love”, ”Kashmir”, ”Stairway to Heaven” og femten andre Led Zeppelin-klassikere en helt ny og dramatisk valør.

Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters er et ambisiøst og storslagent verk som garantert vil gjøre inntrykk på både fans av originalene og de som ellers gjerne sverger til klassiske toner.


For mer informasjon om konserten, se Bergen Live (arrangør) webside eller facebookside.

Rullestol/ledsager: tlf 5521 6150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no