• 14. mai 2019 kl.19:00

Dara Ó Briain

Stageway presenterer:
Dara Ó Briain

Sist Dara Ó Briain var i Norge ble billettene revet bort, så vi er derfor veldig fornøyde med å kunne ønske ham velkommen tilbake!

Komikeren og programlederen Dara Ó Briain har i årevis blitt kalt ”Englands mest populære ire,” og har vært fast inventar på Live at the Apollonminst like lenge. Hans sylskarpe kommentarer, hans humoristiske intelligens og hans egne, underfundige måte å se på samfunnet rundt oss, har gjort Dara Ó Briain til en av verdens mest populære komikere.

Siden 2005 har han hatt Jon Almaas sin rolle i BBC-programmet”Mock the Week”– den originale versjonen av Nytt På Nytt, og han er naturlig nok en hyppig gjest på de populære programmene QI og Would I Lie To You på samme kanal.

Det er likevel ikke bare Daras fantastiske humor som gjør at en av verdens største kringkastere har for vane å lene seg på ham. Han er også BBCs talsperson for ”Science and Space” og leder kanalens maratonsendinger hver gang britenes astronauter gjør nye ”stønt”i verdens rommet. Hans entusiastiske interesse for vitenskapen kommer tydelig frem i en fantastisk dokumentar hvor han intervjuer Stephen Hawking. Dara var dessuten programlederen i den britiske utgaven av The Apprentice gjennom 5 år, men der stopper også alle likhetstrekk med Donald Trump!

”If we were truly created by God, why do we occasionally bite the insides of our mouths?»


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150